چاي سازهاي برقي چه مزايا و معايبي دارند؟
براي كسب اطلاعات بيشتر در رابطه با انواع چاي ساز و قيمت چاي ساز به سايت آريا مراجعه كنيد.
امروز ميخواهيم در رابطه با مزايا و معايب چاي ساز و نكاتي كه بهتر است هنگام خريد دقت شود صحبت كنيم.چاي از آن نوشيدني هست كه هركدام از ما حداقل چند فنجان از آن را در طول روز ميل ميكنيم پس بايد در درست كردنش سليقه به خرج دهيم.با توسعه و پيشرفت زندگي هاي امروزي وسايل زندگي هم پيشرفت كرده اند و با توجه به اهميت زمان در جامعه امروزي وسايلي كه ساخته مي شوند اكثرا در وقت ما صرفه جويي ميكنند.چاي ساز ها هم از اين داستان جدا نيستند ، تقريبا بيشتر از يك دهه است كه چاي ساز هاي برقي راه بازار را پيدا كرده اند و در خانه بيشتر ما حضور دارند و استقبال بسيار زيادي تا به امروز از اين محصول شده است.
چاي سازها با توجه به ساختاري كه دارند در كمتر از 15 دقيقه ميتوانند آب را به نقطه جوش برسانند و همين امر كليدي ترين نكته ماجرا است !
حتما ميدانيد كه ايراني ها علاقه شديدي به نوشيدن چاي تازه دم و خوشرنگ دارند و حداقل روزانه يك فنجان از آن را مينوشند و چاي ساز هم اين امر را ممكن ساخته است و به خاطر عملكرد سريع طرفرداران بسيار زيادي دارد.
چاي سازها معمولا از يك بدنه ( كتري ) و يك قوري از جنس شيشه يا استيل ساخته شده اند اما اين شكل و شمايل براي ابتداي ساخت مي باشد امروزه ظاهر چاي ساز ها بسيار شكيل تر و پيشرفته تر شده اند.
انواع مختلف چاي ساز
بهتر است بدانيد چاي ساز انواع مخلفي دارد ( كنارهمي - روي همي - سماوري برقي - كتري برقي ) . كه به توضيح هر يك خواهيم پرداخت.
چاي ساز كنارهمي
چاي ساز كنارهمي معمولا از يك صفحه بزرگ تشكيل شده است كه كتري و قوري در كنار يكديگر قرار ميگيرند و به وسيله جريان برق و المنت كار ميكنند ، اين چاي ساز به دليل ظاهرش طرفداران زيادي دارد اما كمتر از چاي ساز روهمي .
چاي ساز روي همي
اين چاي ساز از يك استند ساخته شده است كه كتري بر روي آن قرار ميگيرد و قوري هم بر روي كتري قرار ميگيريد اين چاي ساز به دليل اينكه چاي به وسيله حرارت آب كتري دم ميكشد و بسيار خوش رنگ مي شود طرفداران بسياري دارد. همچنين جاي ساز روهمي تنوع بسيار زيادي در ظاهر دارند. و جمع و جور تر هستند.
سماور برقي
شايد تا چند ساله پيش سماور برقي كاملا ناشناخته بود و بيشتر با سماورهاي گازي يا حتي ذغالي آشنا بوديم اما خب پيشرفت تكنولوژي به سماورها هم رسيد
كتري برقي
كتري را برقي كه خب مشخصا ظاهر ساده تري دارند و فقط داراي يك بدنه مي باشند كه معمولا از جنس استيل است البته امروزه ظاهر جديد تري هم پيدا كرده اند و ممكن است از جنس شيشه هم باشند.
آشنايي اوليه با چاي ساز ها
تا اينجاي كار با انواع چاي ساز آشنا شديم و متوجه فرق آن ها و ظاهر آن شديم ، از برندهاي معروف ساخت چاي ساز ميتوان به فلر - تفال - فيليپس - بوش و WMF اشاره كرد
شايد به اين علت كه حضور تفال در بازار ايران داراي پيشينه و قدت بسياري مي باشد و هريك از ما تا الان شايد يكي از محصولاتش را در خانه هايمان داشته ايم.
ويژگي هاي يك چاي ساز خوب
شايد سوال خيلي از ما باشد كه بهترين چاي ساز بازار كدام هست ؟ يا هنگام خريد چاي ساز به چه مواردي دقت كنيم؟ كه در ادامه به آن خواهيم پرداخت.
جنس بدنه ( كتري ) چاي ساز
در ابتدا چاي ساز ها فقط با بدنه استيل ساخته و راهي بازار مي شدند اما با گذشت زمان و متفاوت شدن سليقه ها بدنه هاي پلاستيكي و شيشه اي هم به طراحي ها اضافه شد و اگر گشتي در بازار بزنيد انواع چاي ساز با بدنه هاي استيل ، پلاستيكي و شيشه اي خواهيد ديد كه از نظر ظاهر بسيار پيشرفت كرده و شيكتر شده اند ، اما از نظر كيفيت هنوز هم چاي ساز هاي استيل با اختلاف بهتر هستند زيرا نميشكنند و بر اساس حرارت بالا هم مشكلي براي آن ها پيش نمي آيد.
جنس قوري
قوري چاي ساز اما 2 حالت بيشتر ندارد شيشه و استيل كه در اين مورد هم اگر فكر ظاهر و زيبايي هستيد شيشه اي اما اگر به كيفيت ساخت و طول عمر فكر ميكنيد استيل بهتر است
برند سازنده چاي ساز ! كدام مارك چاي ساز بهتر است ؟
شايد اين سوال را قبل از خريد چاي ساز بارها و بارها از خودتون پرسيده باشيد و هر فروشنده اي حرف جديد به شما زده باشد كه دچار سردرگمي شده باشيد . اما طبق تجربه ما و نظر بسياري از مشتريان سعي كنيد برندي را خريداري كنيد كه جواب پس داده باشيد و عبارت ديگر آزمون و خطا شده باشد .
شايد خيلي از شما با خودتون بگيد چاي ساز برندهاي معروف گرانتر از ساير است . بله تا حدودي اين حرف درست است اما اگر از يك برند ارزون و بي كيفيت محصول خريداري كنيد در آينده مجبور خواهيد بود هزينه چند برابري براي تعمير آن بپردازيد پس اگر فردا آينده نگر هستيد در انتخاب برند دقت كنيد.
قدرت و حرارت
قدرت يكي از عوامل مهم هنگام خريد چاي ساز مي باشد قدرت در اصل همان ميزان حرارتي است كه المنت قادر است توليد و سرعت جوش آمدن آب را سريعتر كند.
قطع كن خودكار
در چاي ساز هاي قديمي هنگامي كه آب جوش مي آمد بايد دقت ميكرديم و كتري را خاموش ميكرديم تا آب كتري تمام نشود و كتري نسوزد اما محوصلات جديد داراي قطع كن يا همان خاموشي خودكار هستند
گرم نگهدارنده
شايد براي شما هم پيش آمده باشد كه وقتي آب جوش مي آيد و چاي ساز خاموش ميشود بنا ده دلايلي يادتان ميرود چاي بريزيد و آب سرد ميشود ، اما سيستم گرم نگهدارنده باعث ميشود آب كتري هميشه داغ باشد و در اصل حرارت آن حفظ شود و به اطلاح خيلي ريز بجوشد.
سيستم رسوب گير مسئله اي مهم
تمامي لوازم برقي كه با آب سروكار دارند مثل انواع اتو و چاي ساز دچار رسوب ميشوند اين رسوب در دراز مدت مشكل ساز خواهد بود پس دقت كنيد وسيله اي كه ميخريد داراي رسوب گير باشد تا محصول شما خراب نشود.
معايب و مزايا چاي سازها
از مزايا ميتوان به : برقي بودن ، صرفه جويي در وقت ، جمع و جور بودن اشاره كرد
معايب : نميتوان عيب بزرگي از چاي ساز هاي برقي گرفت مگر اينكه شما درست كردن چاي به روش سنتي را دوست داشته باشيد
برچسب: